Αγαπητοί συνάδελφοι-μαθητές-γονείς μετά το εγχείρημα του συναδέλφου Αλέξανδρου Τοπαλίδη καθηγητή καλλιτεχνικών και σε συνεργασία με τον συνάδελφο Παλιαρούτη Κωνσταντίνο φιλόλογο στο να επαναλειτουργήσει η ιστοσελίδα του σχολείου μας σκέφτηκα και εγώ να επικοινωνήσω μαζί σας.


Από ότι γνώριζα και γνωρίζω η ιστοσελίδα με την πρωτοβουλία του συναδέλφου Τοπαλίδη επί θητείας Δ/ντριας Κας Βογιατζή Μαρίας συνέβαλλαν αμφότεροι ώστε να βραβευτεί το σχολείο μας. Πέρα από όλα αυτά όμως πιστεύω ότι όταν ένα σχολείο διαθέτει ιστοσελίδα τότε δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος της σχολικής κοινότητας να αφυπνιστεί και να δραστηριοποιηθεί και συμβάλλει ο καθένας με την προσωπικότητά του στην αναβάθμιση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και οτιδήποτε άλλο που μας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε για το σχολείο μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό από την προηγούμενη χρονιά στο τέλος της που ανήγγειλε ο συνάδελφος ότι είναι μετά της προθέσεις του να επαναλειτουργήσει η ιστοσελίδα.
Με την έναρξη της φετινής χρονιάς όλα έγινα πραγματικότητα : οπότε επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον συνάδελφο Αλέξανδρο όχι μόνο για την επαναλειτουργία της ιστοσελίδας που με τον συνάδελφο-συνεργάτη του Κωνσταντίνο Παλιαρούτη προχώρησαν σε αυτήν τους την κίνηση οπότε τους συγχαίρω αμφότερους.
Ο συνάδελφος όμως κ. Τοπαλίδης ως υπεύθυνος της βιβλιοθήκης που διαθέτει το σχολείο μας ΕΠΕΑΚ, πάνω από δέκα χρόνια έχει δημιουργήσει μια σπουδαία βιβλιοθήκη.

Σε αυτό το σημείο όμως έχω χρέος ανθρώπινο και συναδελφικό ανεξάρτητα από την διαφορετική και αντίθετη άποψη , γι? αυτό άλλωστε υπάρχει πλουραλισμός και δημοκρατία στην λειτουργία της σχολικής κοινότητας, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου μέσω της ιστοσελίδας προς όλους τους συναδέλφους μου με τους οποίου συνεργάζομαι εδώ και τέσσερα χρόνια από τη θέση του διευθυντή που μου ανατέθηκε , και ο καθένας με την δική του προσωπικότητα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Ακόμη εκφράζω ευχαριστίες σε εκείνους τους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν: κ. Φιλιππακοπούλου Αναστασία , Χούσου Χρυσούλα καθώς και στις κυρίες Μητροπούλου Σοφία και Σταμπουλοπούλου Ελένη που λόγω βελτίωσης ανήκουν στο γυμνάσιο Καμινίων , επίσης στις συναδέλφισες Κούκου Παναγιώτα και Τσιλιμιγκάκη Ασπασία. Ακόμη να πώ αιωνία η μνήμη της συναδέλφου μου Παυλάκης Μαρίας που κατά την σχολική περίοδο 2011-2012 εργάστηκε στο σχολείο μας , η οποία μετά από περιπέτεια της υγείας της και αξιοπρεπή αγώνα από τις 8 Ιουλίου 2013 ανήκει στη θριαμβεύουσα εκκλησία (αιωνία της η μνήμη).

Αγαπητοί φίλοι το σχολείο μας κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015 πραγματοποίησε διάφορες εκδηλώσεις. Στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα που καθιερώθηκε ως ημέρα αθλητισμού στον κοινό αύλειο χώρο με το 7ο γυμνάσιο μετά από πρωτοβουλία του γυμναστή μας κ.Γκάβαλη Γεωργίου έγινα αγώνες ομαδικών αθλημάτων όπως βόλεϊ-μπάσκετ και ποδοσφαίρου ανάμεσα σε μαθητές και αντιπροσωπείας καθηγητών του σχολείου μας.

Στις 4 Δεκέμβρη ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικός περίπατος στο μουσείο της Ακρόπολης με 160 μαθητές και 17 συνοδούς καθηγητές όπου υπήρξε ξενάγηση από τέσσερις επαγγελματίες ξεναγούς και τις δυο καθηγήτριές μας κ. Πάτικα Αντιγόνη και κ. Καπελέρη Παναγιώτα. Στις 23 Δεκέμβρη ημέρα Τρίτη μετά τον εκκλησιασμό που πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό του Αγίου Παντελεήμονα οι μαθητές μας χάρισαν μια ευχάριστη νότα στους παππούδες και τις γιαγιάδες του γηροκομείου τραγουδώντας τα κάλαντα και προσφέροντας ταυτόχρονα τρόφιμα.
Επίσης στο χώρο της βιβλιοθήκης έγινε bazaar για την οικονομική ενίσχυση της τριήμερης εκδρομής που πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Μαρτίου Βεργίνα-Θεσσαλονίκη-Βόλος.

Οι μαθητές μας επισκέφθηκαν τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου , την Ροτόντα , τον Λευκό Πύργο . Προηγήθηκε πρίν τον ερχομό μας στην Θεσσαλονίκη ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας . Για όλες αυτές τις εκδηλώσεις οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους .

Με εκτίμηση ο διευθυντής
Καρατζάς Αναστάσιος , Θεολόγος