Η ΄Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών διοργανώνει συναυλία στην οποία η Ελένη Γκαϊτατζή παρουσιάζει σε πρώτη εκτέλεση τον κύκλο τραγουδιών της "ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ" σε ποίηση των Αιτωλοακαρνάνων ποιητών Γ.Αναγνωστόπουλου, Τ. Αντωνίου, Γ. Βλάχου, Π. Δήμα, Γ. Καραμητσόπουλου, Π. Λαζαρόπουλου, Θ. Μανιφάβα, Δ. Πιστικού, Ε. Τόλη, και Ε. Χωρεάνθη.

O Δήμος Έλους Λακωνίας θα τιμήσει τον ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο με συναυλία που θα γίνει στο πολύ όμορφο πέτρινο θέατρο του Δήμου. Το έργο «Πικραμένος Αναχωρητής» (cd με τους Βασίλη Σκουλά και Μαρία Δημητριάδη) του συνθέτη Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλου και άλλα ανέκδοτα τραγούδια βασισμένα όλα σε στίχους του Νικηφόρου Βρεττάκου, θα ερμηνεύσουν οι γνωστοί τραγουδιστές Μαρία Δημητριάδη και Γιάννης Θωμόπουλος.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2002.

Στις 20/04/2002 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:15 στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Μαγούλας Δυτ. Αττικής θα παρουσιαστεί "Το οδοιπορικό της Αθήνας" από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μας έως στις μέρες μας. Το θέμα θα μας το παρουσιάσει με slide η γνωστή ξεναγός (από το Δήμο Αθηναίων) Άρτεμις Σκουμπουρδή. Την εκδήλωση την συνδιοργανώνουν οι: α) υπεύθυνη προγράμματος Comenius γυμνασίου Μαγούλας β) βιβλιοθήκη γυμνασίου Μαγούλας και γ) σύλλογος γονέων & κηδεμόνων γυμνασίου Μαγούλας.
Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε!