Σχολική Βιβλιοθήκη

© septembre 2005


Νεανική Λογοτεχνία

mercredi 12 janvier 2005, par Μανόλης Λεμοντζόγλου

Toutes les versions de cet article :

 • ελληνικά

Πρόταση, από τη συνάδελφο της βιβλιοθήκης του 1ου ΤΕΕ Καβάλας (Αθηνά Κουκουρλή), σχετική με τη Νεανική Λογοτεχνία.

Αφορά έργα που υπάρχουν στη συλλογή των σχολικών βιβλιοθηκών και μπορούν να ενταχθούν στην ενότητα "Νεανική Λογοτεχνία"

Documents joints

 • Νεανική λογοτεχνία (PDF - 315.8 ko)
 • Νεανική λογοτεχνία 2 (PDF - 358.5 ko)

  Συνάδελφοι, δούλεψα κάποιο διάστημα πάνω στον κατάλογο της Αθηνάς Κουρκουλή, σε συνδυασμό με κάτι χειρόγραφους που είχα από παλιότερα, αν θέλετε βοηθήστε κι εσείς να μεγαλώσει.
  Τα διηγήματα ας πούμε, και ειδικά το ΞΔ, δεν τα έψαξα ιδιαίτερα.
  Διευκρινίσεις:
  Ο νέος αυτός κατάλογος είναι φτιαγμένος με τρόπο που να εξυπηρετεί τις Σ.Β. γενικά, και τη β/κη του 24 ειδικά. Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας μετατροπές , διαγραφές ή προσθήκες. Είναι σε word, οπότε δε θέλει τίποτα το ιδιαίτερο, η αρίθμηση μπαίνει αυτόματα.
  Έκανα κάποιες μικρές αλλαγές στον αρχικό κατάλογο της Αθηνάς, (σε αλφαβ. σειρά, σε κάποιους ταξιθετικούς, π.χ ΕΔ αντί για ΕΜ) και κάποιες προσθέσεις από βιβλία που υπήρχαν στην αρχική συλλογή, αλλά και από τα βιβλία που έχω περιλάβει στη δική μας βιβλιοθήκη, από την παλιά συλλογή, δωρεές και αγορές, τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε.
  Ελπίζω να σας εξυπηρετήσει. Όποιες νέες ανακαλύψεις υπάρχουν, ας προστεθούν σαν απάντηση στην ενότητα, και ο καθένας αποφασίζει αν τις περιλάβει στον προσωπικό του κατάλογο. Για κάποια βιβλία μπορεί να πιστεύετε π.χ. ότι δεν κάνουν για γυμνάσιο ή ότι κάνουν μόνο για την Τρίτη Τάξη. Εννοείται ότι κανένας μας δεν τα έχει διαβάσει όλα αυτά, με ξεφύλλισμα αποφασίζουμε…


RSS 2.0 [?]

Espace privé

Site réalisé avec SPIP
Template GPL Lebanon 1.9